ISPM Certificering

Wij voldoen aan alle eisen die voortvloeien uit de nationale en internationale regelgeving om te produceren volgens ISPM 15 normen. Zo is ons hout behandeld volgens de gestelde normen zodat er geen insecten of dergelijke van het één naar het andere continent gestuurd kunnen worden.
Wij verzorgen vervolgens ook de markering en de juiste documenten voor het te verzenden materiaal. En U? U bent ervan verzekerd dat uw goederen optimaal beschermd zijn en probleemloos (wereldwijd) getransporteerd worden.

PEFC Certificering

PEFC, Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes, is een wereldwijd non-profit, onafhankelijk keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer. Door de PEFC certificering, produceert houtenverpakkingen kisten, pallets en andere houten verpakkingen van duurzame herkomst. De facturen en pakbonnen zijn voorzien van het PEFC certificatienummer.  De PEFC certificering is niet enkel als reactie op de toenemende vraag vanuit de markt naar producten met een keurmerk. houtenverpakkingen draagt bewust bij aan de verbetering van bosbeheer.

FSC ® Certificering

Bossen zijn de longen van de aarde en levensbelang voor mensen en dier. Maarlieft 80% van de dieren zijn afhankelijk van bossen. Door op de juiste manier met bossen om te gaan, blijft deze behouden en wordt onverantwoord kappen tegengegaan. FSC ® is het belangrijkste systeem dat zorgt voor verantwoord bosbeheer. Houtenverpakkingen levert daarom enkel producten met het FSC ® logo erop, zodat wij zeker weten dat deze producten gemaakt zijn van duurzame materialen, waarbij het gekapte bos weer in ere hersteld wordt.

Offerte op maat?

Vraag hier vrijblijvend uw ”gratis” offerte aan

Telefoon

(+32) 089 - 70 11 70

Adres

Leuerbroek 1046
3640 Kinrooi

}

Openingstijden

Ma – Do 8:00 t/m 12:00 & 12:45 t/m 18:00
Vrij 8:00 t/m 12:00 & 12:45 t/m 17:00
Za 9:00 t/m 12:00

Mail

info@houtenverpakkingen.be

Heeft u vragen?

Neem contact op met ons gespecialiseerd team!